Velikonoce 29.3.-1.4. máme ZAVŘENO

Penny Skateboards Star Wars - penny boardy ze světa Hvězdných válek

9a5d33b203de4e4314eee9a0519ae4ae

Ne tak dávno… ve skateparku, který není daleko… Penny Skateboards a Star Wars spojili síly, aby přinesli do naší galaxie spoluprací jako nikdy předtím. Za použití postav z Hvězdných válek, Penny vytvořilo řadu 6 sběratelských Penny boardů. Mrkni do katagorie originálních Penny boardů a vyber si ten pravý design. Vybírat můžeš i z ostatních plastových penny boardů jiných značek

Absolutní povinnost pro všechny milovníky hvězdných válek – limitovaná, sběratelská edice plastových Penny boardů pro rok 2019 tu nebude dlouho. Jako vždy Penny dodává jen to nejlepší ze světa plastových skateboardů, odolné desky, kvalitní a rychlá ložiska a kolečka, která svou rychlostí překonají i proslulou vesmírnou loď Hanse Sola – Millennium Falcon. Jako milovník Penny si nemůžeš nechat ujít tuto šanci a je skoro tvou povinností si rozšířit sbírku alespoň jedním modelem z této Star Wars Penny série!

Dostupných je hned 6 modelů Penny boardů:

Na výběr máš hned 4 designy s motivem postav Star Wars. Značka Penny skateboards vybrala nelítostného lovce lidí Boba Fetta, legendárního servisního robota R2-D2, Imperiálního Stormtroopera a nakonec všemi obávaného Darth Vadera.

Untitled-116