Prodejna otevřena nově i v sobotu, od 20.4.

Novinka! ✅ StreetSledge - sáňkování v létě!

0317f8f825061785fd318d5d5f4b613c

Originální Street Sledge – letní sáně, snadno ovladatelné, proto se na nich rychle naučíš. Užiješ si i na tom nejmenším svahu, je to fakt jízda! 

Naprostou novinkou na trhu jsou tyto silniční sáně značky Street Sledge. Kombinace zimních sání a longboardového podvozku dává vzniknout něčemu jedinečnému – letním sáním. Ideální hračka pro děti ve věku 6 až 14 let. Bezpečnější a hravější než longboard. Stejně jako na sáních, si na Street Sledge sedneš, jedeš a nemusíš řešit, jestli je sníh a zda udržíš rovnováhu. A kdo by nechtěl sáňkovat v létě?!

Je to vážně jednoduché, stačí si sednout a jet! Nemusíš se učit držet rovnováhu jako na skateboardu či longboardu. Už po první jízdě pochopíš, jak je to jednoduché. Mrkni na video a uvidíš sám!

Design desky byl navržen a otestován týmem Pro-skaterů. Pohodlné deska do které si sedneš a boční madla pro maximální kontrolu během zatáčení. Měkká kola o velikosti 70mm 78a vám zajistí rychlost, dobrou přilnavost a pohodlnou jízdu v jakékoliv rychlosti. Street Sledge využívá stejné trucky, jako se používají u klasických longboardů, díky tomu bude zatáčení velmi snadné a plynulé. Takže vezmi partu kámošů a zdolávejte kopce snadněji než kdy dříve. S širokými trucky nebude problém vybrat i ty nejostřejší zatáčky. Dostupný ve 4 barvách.

Náhradní díly jsou stejné jako na longboard. Deska ti vydrží na furt a kolečka, ložiska a trucky si můžeš vylepšovat za pomocí náhradních dílů ze sekce náhradních dílů pro longboardy.
Kup si větší kolečka nebo rychlejší ložiska a buď nejrychlejší ze všech!

Mysli i na svoje zdraví a určitě si kup helmu a chrániče!

 

 

Untitled-115